Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set
Pike Gift Set

Pike Gift Set

Regular price€38,99
/
Tax included.

Color

Dhurata perfekte për të dashurit tuaj. 100% pambuk të punuara me dorë me materialin muslin dhe pajk.

Në set përfshihet:

 • Napë muslin 70x70cm
 • Batanije 88x86cm
 • Mbajtës i memes/ çuços
 • Lepuroshi (comfort bunny)
 • Shtrojë / çantë për ndrrimin e pelenës si dhe vendosjen e pampersave
 • Shportë

ENGLISH

The perfect gift for your loved ones. 100% handmade cotton with muslin and pike material.

 • The set includes:
 • Muslin cloth 70x70cm
 • Blanket 88x86cm
 • Memes / chuços holder
 • Comfort Bunny
 • Diaper changing bag and quilt
 • Basket

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like