Pink Baby Girl Set

Pink Baby Girl Set

Regular price €45,50 Sale price€39,99
/
Tax included.

Koleksioni për vajza i punuar me dorë me dizajn të veçant përmban nje shpihoze për moshën 6-9 muaj, nje kapelë dhe një poluver 6-12muaj. 
100% pambuk

The collection for girls handmade with special design contains a romper for 6-9 months, a hat and a sweater 6-12 months.

100% cotton

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.