Pink Sleeping Companion

Pink Sleeping Companion

Regular price€15,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Lodra për bebe - shoku i fjetjes është një lodër perfekte për bebe që nga lindja. Koka është e punuar me dorë ndërsa pjesa tjetër është pambuk organik nga materiali muslin. 

  • Madhësia: 35x15/20 cm
  • Kujdesi: mund të pastrohet në 20 gradë celcius, mos perdorni zbardhues

ENGLISH

Sleeping baby - the sleeping companion is a perfect toy for babies from birth. The head is handmade while the rest is organic cotton made of muslin fabric.

  • Size: 35x15/20cm 
  • Care: Can be washed at 20 degrees celsius, do not use bleach.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.