Solar System Puzzle
Solar System Puzzle

Solar System Puzzle

Regular price€15,00
/
Tax included.

Puzzle me sistemin solar, Eksploroni mrekullitë e universit me puzzle tonë Sistemit Diellor! Bashkoni planetët, dhe yjet për të krijuar një skenë magjepsëse kozmike. Sfidoni mendjen e të voglit tuaj ndërsa zbuloni bukurinë dhe kompleksitetin e sistemit tonë diellor. E përkryer për entuziastët e hapësirës.

  • Madhësia 29x19 cm in size
  • Gjithsej 24 pjesë
  • Ngjyrosur me teknologjinë UV.
  • Mosha: 2-6 vjeç

ENGLISH:

Solar System Puzzle, explore the wonders of the universe with our Solar System puzzle! Combine planets, and stars to create a fascinating cosmic scene. Challenge your little one's mind as you discover the beauty and complexity of our solar system. Perfect for space enthusiasts.

  • 29 cm * 19 cm in size
  • 24 pieces
  • Colored with UV technology.
  • Age: 2-6 years

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.