Plush Brown Blanket
Plush Brown Blanket
Plush Brown Blanket

Plush Brown Blanket

Regular price€30,00
/
Tax included.

Batanije e punuar me dorë me material shumë të butë - pellush

Madhësia: 100x80cm

Kujdesi: të pastrohet në 20 gradë celcius në anën delikate

*ngjyrat mund të dallojnë lehtësisht varërisht nga ekrani

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.