Postcard - Kartoline
Postcard - Kartoline

Postcard - Kartoline

Regular price€0,50
/
Tax included.

Nëse dëshironi ti bëni dikujt dhuratë, mund të shtoni edhe kartolinën tonë në pako, po ashtu mund të na shkruani mesazh nëse dëshironi të shkruajme ndonjë shkrim të dedikuar.

Kartolina mund të jetë po ashtu e zbrazët, në mënyre që ju ta shënoni dedikimin tuaj.

Madhësia: 21x15cm 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like