Rainbow Jumpsuit & Bunny Bonnet
Rainbow Jumpsuit & Bunny Bonnet
Rainbow Jumpsuit & Bunny Bonnet
Rainbow Jumpsuit & Bunny Bonnet

Rainbow Jumpsuit & Bunny Bonnet

Regular price€19,99
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Shpihoza dhe Boneti Lepur 

Mund të përdoren për të sapolindur apo deri në 5kg. 

Madhësia 0-3 muaj, perfekte për bebushat dhe lëkurën e tyre të ndjeshme.

me çertifikatë GOTS të tekstilit

Materiali: Muslin

Pastrimi: të pastrohet në 30° C, ngjyrat nuk i ndryshojnë asnjëherë.

Mos e thani në tharëse

ENGLISH

Jumpsuit and Bunny Bonnet

Can be used for newborns or up to 5 kg.

Size 0-3 months, perfect for babies and their sensitive skin.

with GOTS textile certificate

Fabric: Muslin

Care: wash at 30 ° C, colors never change.

Do not tumble dry

 

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like