Rattan Rattle
Rattan Rattle
Rattan Rattle

Rattan Rattle

Regular price €8,30 Sale price€7,00
/
Tax included.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Rattan Rattle  është punuar me dorë nga 100% bastun prej palme kacavjerrëse natyrale me ka zile brenda. E bukur dhe e përshtatshme për ta argëtuar vogëlushin apo vogëlushen tuaj. 

E përshtatshme për moshën 3+ muaj.

Pa ngjyrë dhe artificiale të tjera.

ENGLISH

Rattan Rattle is handmade from 100% natural rattan with a bell inside. Beautiful and suitable for entertaining your baby or toddler.

Suitable for ages 3+ months.

Without Colorless and other artificials. 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.