Red Skirt

Red Skirt

Regular price€9,99
/
Tax included.

Size - Madhesia

Ky fund është perfekt për ditë të shënuara për bukuroshen tuaj. Ditëlindje apo çfarëdo feste, ky fund mund të kombinohet me pothuajse çdo maicë apo fanelë. 

Mosha 0-1 vjeç dhe 2-3 vjeç

Materiali: tyl pambuku


ENGLISH

This Skirt is perfect for a marked day for your little princess. Birthday or any holiday, this skirt can be combined with any t-shirt or top.

Age: 0-1 year. & 2-3 years

material: cotton netting

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like