Rocket teether - kruarse dhëmbësh + varese per baby gym
Rocket teether - kruarse dhëmbësh + varese per baby gym

Rocket teether - kruarse dhëmbësh + varese per baby gym

Regular price€7,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Përdoret si kruarse dhëmbësh dhe po ashtu mund të vendoset në baby Gym

E punuar me dorë

Materiali: 100% dru pa ngjyra dhe kimikale

Gjatësia: 20cm

*Cmimi është për një copë

ENGLISH:

Can be used on baby Gym and as a teether

Handmade

100% wood without toxins and chemicals

Length: 20cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.