Seagulls Crib sheet + pillow case
Seagulls Crib sheet + pillow case

Seagulls Crib sheet + pillow case

Regular price€17,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Çarçaf 60x120x20cm dhe këllëf për jastëk 35x45cm për shtrat të bebes.

Ky komplet i këllëfit të çarçafit me llastik dhe këllëfit të jastëkut është i butë dhe komod për t'i siguruar vogëlushit tuaj një gjumë të lumtur nate.

Materiali: Pambuk saten. Sateni i pambukut është bërë nga 100% pambuk natyral dhe për këtë arsye ka të gjitha cilësitë e mrekullueshme të pambukut: është pëlhurë që depërton ajri lehtë dhe thith lagështinë, vecori të cilat e bëjnë atë materialin perfekt për sete të shtratit.

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 30 gradë apo më pak se 30 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

* Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.
*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

ENGLISH

Duvet cover: 60x120x20cm and pillowcase 35x45cm

This fitted sheet and pillowcase set are soft and cozy to give your little one a happy night's sleep.

Material: Cotton satin. Cotton satin is made from 100% natural cotton and therefore has all the wonderful qualities of cotton: it is breathable and moisture-absorbent.

CARE:
- Can be washed at 30 degrees or lower than 30 degrees.
- Do not use bleach

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings.
* This design was hand-illustrated by Baby Molla, and is protected by law (LAW No. 04 / L-065) on copyright. Any copying will be prosecuted by law.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like