White Muslin Baby Set
White Muslin Baby Set
White Muslin Baby Set
White Muslin Baby Set
White Muslin Baby Set
White Muslin Baby Set
White Muslin Baby Set

White Muslin Baby Set

Regular price €75,00 Sale price€69,99
/
Tax included.

Set që përdoret që nga lindja. Punuar me dorë ngalade me materiale të buta dhe organike, materiali muslin njihet për butësinë e tij si dhe sigurinë e lartë për bebe, antialergjik, absorbues dhe i lehtë. 

Në set përfshihet:

  • Fole për bebe 2në1, përdoret në dy anë, njëra anë ka metrial muslin kurse tjetra lino. Madhësia e folesë së mbyllur: 80x100 cm 
  •  Batanije muslin: 80x100 cm
  • Napë muslin 100x100 cm

Kujdesi: mund të pastrohen në lavatrice në 20-30 gradë celcius. 

ENGLISH:

This set is used from birth. Handmade slowly with soft and organic materials, the muslin material is known for its softness as well as the high safety of being, anti-allergic, breathable absorbent, and light.
The set includes:

  • Baby Nest for babies 2 in 1, used on both sides, one side has muslin material and the other linen. Wrapped nest size: 80x100 cm
  • Muslin Blanket: 80x100 cm
  • Muslin cloth 100x100 cm

Care: can be washed in the washing machine at 20-30 degrees Celsius.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.