Sheep - çarçaf dhe këllëf
Sheep - çarçaf dhe këllëf

Sheep - çarçaf dhe këllëf

Regular price €12,00 Sale price€9,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Çarçaf 60x120x20cm dhe këllëf për jastëk 35x45cm për shtrat të bebes.

Ky komplet i këllëfit të çarçafit me llastik dhe këllëfit të jastëkut është i butë dhe komod për t'i siguruar vogëlushit tuaj një gjumë të lumtur nate.

Materiali: Poplin

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 30 gradë apo më pak se 30 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

ENGLISH

Duvet cover: 60x120x20cm and pillowcase 35x45cm

This fitted sheet and pillowcase set are soft and cozy to give your little one a happy night's sleep.

Material: poplin
CARE:
- Can be washed at 30 degrees or lower than 30 degrees.
- Do not use bleach

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.