Spring - Crib Pocket

Spring - Crib Pocket

Regular price€18,00
/
Tax included.

Xhepi i krevatit me material poplin është i përshtatshëm dhe funksional për ruajtjen e gjërave si biberonët, pelenat, apo sende të tjera të bebes.

Ky organizues i krevatit është krijuar për të nxjerrë në pah dhomën e foshnjës tuaj dhe për të mbajtur rrëmujën në minimum. Ky xhep me stil magazinimi mund të ngjitet në një shumëllojshmëri mobiljesh për fëmijë duke përdorur rripa të rregullueshëm. Do të ishte gjithashtu një ide e shkëlqyer dhuratë për një nënë ose baba të ri.

Detajet:

  • I punuar me dorë
  • Me mbushje poliesteri për extra butësi
  • Materiali: poplin
  • Madhësia: 50x30 cm
  • Kujdesi: të pastrohet në 30 gradë

The poplin crib pocket is convenient and functional for storing things like pacifiers, cloth diapers and other items.

This crib organizer is designed to highlight your baby's room and keep clutter to a minimum. This stylish storage pocket can be attached to a variety of children's furniture using adjustable straps.
Would also be a great gift idea for a new mom or new dad.

DETAILS:

  • Poplin fabric
  • Handmade
  • Dimensions: 50x30 cm
  • Filled with polyester filling for extra softnes 
  • Washing: Wash in cold water (maximum 30°C).

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.