Të dua - Këllëf për jorgan dhe jastëk
Të dua - Këllëf për jorgan dhe jastëk
Të dua - Këllëf për jorgan dhe jastëk

Të dua - Këllëf për jorgan dhe jastëk

Regular price€23,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Këllëf për jorgan (postavë) 110 x 80cm si dhe këllëf për jastëk 35x45cm

Ky komplet i këllëfit të jorganit dhe këllëfit të jastëkut është i butë dhe komod për t'i siguruar vogëlushit tuaj një gjumë të lumtur nate.

Materiali: Pambuk saten. Sateni i pambukut është bërë nga 100% pambuk natyral dhe për këtë arsye ka të gjitha cilësitë e mrekullueshme të pambukut: është pëlhurë që depërton ajri lehtë dhe thith lagështinë, vecori të cilat e bëjnë atë materialin perfekt për sete të shtratit.

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 30 gradë apo më pak se 30 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

* Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.
*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

ENGLISH

Duvet cover: 110 x 80cm and pillowcase 35x45cm

This duvet cover and pillowcase set are soft and cozy to give your little one a happy night's sleep.

Material: Cotton satin. Cotton satin is made from 100% natural cotton and therefore has all the wonderful qualities of cotton: it is breathable and moisture-absorbent.

CARE:
- Can be washed at 30 degrees or lower than 30 degrees.
- Do not use bleach

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings.
* This design was hand-illustrated by Baby Molla, and is protected by law (LAW No. 04 / L-065) on copyright. Any copying will be prosecuted by law.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.