Terra Rattan Rattle
Terra Rattan Rattle

Terra Rattan Rattle

Regular price€9,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Lodra Ratan me Zile është e punuar me dorë nga 100% me bastun prej drurit natyral të palmës dhe lëshon një tingull të butë nga zilja që ka brenda. E bukur dhe e përshtatshme për ta argëtuar vogëlushin apo vogëlushen tuaj. Poashtu zhvillon aftësitë motorike dhe mund të përdoret si dekor në dhomën e vogëlushëve tuaj. 

ENGLISH

The Adorable Rattan Baby Rattle is handcrafted from 100% natural palm wood cane and emits a soft sound from the bell inside. Cute and good for entertaining your baby or toddler. It also develops motor skills and can be used as decor in your little one's room.

 


Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.