Linen Vintage Romper
Linen Vintage Romper

Linen Vintage Romper

Regular price€13,90
/
Tax included.

Size

Kjo bluzë / tutu  është dizajnuar për nje pamje të veçante të vogëlushes tuaj.

Materiali: 100% lino / llan pambuk

Mosha: 6-9 / 9-12 / 12-18 / 18-24 muaj

ENGLISH

This vintage romper is designed for a special look of your little one.

Fabric: 100% linen 

Age: 6-9 / 9-12 / 12-18 / 18-24 months

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.