Whale Blanket 2in1
Whale Blanket 2in1

Whale Blanket 2in1

Regular price€25,00
/
Tax included.

Batanije 2 në 1.  E punuar ngadale me dorë nga koleksioni "Whales"

  • Materiali: Poplin dhe muslin
  • Madhësia: 75x90m 
  • Kujdesi: të pastrohet në 20-30 gradë celcius

English:

2 in 1 blanket. Handmade and slow made from our "whale" collection

  • Fabric: muslin and poplin
  • Size: 75x90m 
  • Care: wash at 20-30 degrees Celsius

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.