White Muslin Poncho
White Muslin Poncho

White Muslin Poncho

Regular price€19,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Size

Shoqëruesi juaj perfekt i plazhit!

Përjetoni përzierjen e përsosur të rehatisë dhe stilit me Ponço-në tonë të nga materiali muslin. I projektuar për të apasionuarit pas plazhit si ju, ky aksesor i gjithanshëm është krijuar me pëlhurën muslin të cilësisë më të mirë, duke e bërë atë të lehtë, të butë dhe shumë absorbues. 

Jo vetëm që është funksional, por gjithashtu shton një stil të lehtë në veshjet e fëmiut tuaj për plazh. Dizajni, detajet e punuara me kujdes dhe kapela e bëjnë atë të zëvendësojë peshqirët e zakonshëm, të shumë përdorshëm dhe komod. 

  • Kujdesi: të pastrohet në anën delikate apo 20 grade celcius. 
  • Materiali: 100% pambuk organik

*Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.

ENGLISH

Your ultimate beach companion!

Experience the perfect blend of comfort and style with our Muslin Poncho. Designed for beach lovers like you, this versatile accessory is crafted with the finest quality muslin fabric, making it lightweight, soft, and highly absorbent.

Not only is it functional, but it also adds an easy style to your child's beachwear. The design, carefully crafted details, and the hat make it a replacement for ordinary towels, very useful and comfortable.

  • Care: to be cleaned on the delicate side or 20 degrees Celsius.
  • Material: 100% organic cotton

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.