Tutu White skirt
Tutu White skirt

Tutu White skirt

Regular price €14,00 Sale price€13,00
/
Tax included.

Size ∼ Madhësia

Fundi White Skirt është perfekt për ditë të shënuara për bukuroshen tuaj. Ditëlindje apo çfarëdo feste, ky fund mund të kombinohet me pothuajse çdo maicë apo fanelë. 

Mosha 1,2,3 vjeç.

Materiali jashtëm: tyl pambuku

Materiali i brendshëm: saten

ENGLISH

The White Princess Skirt is perfect for a marked day of your little princess. Birthday or any holiday, this skirt can be combined with any t-shirt or top.

Age: 1,2,3 years.

Exterior material: cotton netting

Interior material: satin

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.