White Ribbed Bonnet
White Ribbed Bonnet

White Ribbed Bonnet

Regular price €6,99 Sale price€4,99
/
Tax included.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Kjo kapelë me shirita pambuku është bërë nga e njëjta pëlhurë si shpihozat. Kaq e butë dhe komode.

Mos e vendosni foshnjën me kapelë për të fjetur.

Lani në ujë të ftohtë

Të thahet në temperaturë të ulët

Mosha: 0-2 vjeç

OEKOTEX certified

ENGLISH

This ribbed bonnet is made out of the same fabric as our ribbed baby gown! So soft and cozy.

Do not put baby in bonnet for sleeping.

Wash in cold water

Tumble dry low

Age: 0-2 years

OEKOTEX certified

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.