Winter - Jersey Newborn hat

Winter - Jersey Newborn hat

Regular price€5,00
/
Tax included.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

E bërë nga 100% pambuku organik kjo kapelë është perfekte për bebe. Mund të  kombinohet me batanijet apo pelenën winter. 

Mosha: 0-3 muaj 

ENGLISH

Made from 100% organic cotton this hat is perfect for babies. Can be combined with WINTER blanket or wrap.

Age: 0-3 months

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like