Winter Plush Blanket 2in1
Winter Plush Blanket 2in1

Winter Plush Blanket 2in1

Regular price€25,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Batanije e punuar me dorë nga koleksioni "Winter"

Njëra anë muslin, ana tjetër pellush

Madhësia: 100x80cm

Kujdesi: të pastrohet në 20 gradë celcius

*ngjyrat mund të dallojnë lehtësisht varërisht nga ekrani

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like