Wooden Balance Board
Wooden Balance Board
Wooden Balance Board

Wooden Balance Board

Regular price€49,99
/
Tax included.

Wooden Balance Board është i projektuar për të zhvilluar ndjenjën e ekuilibrit të fëmijëve tuaj, ky produkt do t'u mundësojë atyre të shprehen më lehtë në shumë fusha si kërcimi, gjimnastika, sportet dhe lojërat në të ardhmen.

Duke qenë se ka një kapacitet mbajtës deri në 150 kg, është një produkt që përfitojnë edhe të rriturit në joga dhe meditim. Përdoreni atë brenda ose jashtë. Ai gjithashtu bëhet një tunel për makinat e të vegjlive tuaj dhe një urë në parkimin dhe lodrat e tyre.

Është një produkt shumë funksional. Përdoret gjithashtu për terapi fizike për të forcuar ligamentet e gjurit. Përdoret edhe për çarjen e meniskut, është një mjet i dobishëm për të forcuar zonën e barkut. Mund të përdoret lehtësisht nga fëmijët dhe të rriturit. Ushtroni gjatë argëtimit. Wooden Balance Board Është prej materiali druri rezistent ndaj ujit dhe diellit (Beech Contra). Ka një kapacitet mbajtës prej 150 kg. Është e bërë nga materiale natyrale, të shëndetshme dhe cilësore.

Gjatësia: 90cm 

Gjerësia: 30cm 

 Lartësia: 20cm

Trashësia: 16mm 

ENGLISH

Wooden Balance Board Designed to develop your children's sense of balance, this product will enable them to express themselves more easily in many areas such as dance, gymnastics, sports, and games in the future. Since it has a carrying capacity of up to 150 kg, it is a product that adults also benefit from in yoga and meditation. Use it inside or outside. It also becomes a tunnel for your cars and a bridge in your parking and road games. Your two-headed puppies can swing like a boardwalk. It is a very functional product. It is also used for physical therapy to strengthen the knee ligaments. It is also used for meniscus tears, it is a useful tool to strengthen the abdominal region. It can be used easily by children and adults. Exercise While Having Fun. Wooden Balance Board It is made of water and sun-resistant wood (Beech Contra) material. It has a carrying capacity of 150 kg. 

It is made of natural, healthy, quality materials and is reliable. The surface is finished with an EN71-3 certified wood preservative.

 90cm Length

30cm Width

20cm Height

16mm Thickness

 

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like