Wooden Bowling Set - Set nga druri për bowling
Wooden Bowling Set - Set nga druri për bowling

Wooden Bowling Set - Set nga druri për bowling

Regular price€20,00
/
Tax included.

 Set për bowling nga druri natyral, gjithsej 6 copë të larta: 13 cm si dhe topi nga druri me madhësi me diametër 5 cm

Madhësia: 6 Copë Klube 1 Copë Topa të larta: (13 cm) Top: (4-5 cm)

ENGLISH

The bowling set is made of natural wood, a total of 6 pieces, height: 13 cm, and the ball is made of wood 5 cm in diameter.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.