Wooden camera
Wooden camera
Wooden camera
Wooden camera
Wooden camera
Wooden camera
Wooden camera

Wooden camera

Regular price€8,00
/
Tax included.

Color

Lodër montesori nga druri e punuar me dorë, me ngjyra pastel. 

Materiali: 100% dru

Madhësia: 7x12cm

English:

Wooden Montessori toy, handmade with pastel colors.

Material: 100% wood

Size: 7x12cm

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like