Wooden Puzzle - Continents
Wooden Puzzle - Continents
Wooden Puzzle - Continents

Wooden Puzzle - Continents

Regular price€16,00
/
Tax included.

Bërë nga materiali i drurit kjo lodër edukative i mëson fëmijët për Kontinentet, Qendrat e Rëndësishme në Botë, Shtresat e Tokës, Oqeanet si dhe të përmirësojnë aftësitë e koordinimit me lëvizjet e muskujve të duarve. 

Mosha 2-6 vjeç , Madhësia: 24x33 cm

ENGLISH

Made of wood material, this educational toy teaches children about Continents, Important Centers in the World, Earth's Layers, and Oceans as well as to achieve their coordination skills of hand communication movements.

Age 2-6 years, Size: 24x33 cm

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.