Wooden Puzzle Solar System - Sistemi Solar Lodër druri
Wooden Puzzle Solar System - Sistemi Solar Lodër druri
Wooden Puzzle Solar System - Sistemi Solar Lodër druri

Wooden Puzzle Solar System - Sistemi Solar Lodër druri

Regular price€20,00
/
Tax included.

Falë rrotës së saj të lëvizshme, fëmijët do të mësojnë largësinë e planetëve nga dielli dhe rrotullimin e tyre rreth diellit duke u argëtuar. Ata do t'u mundësojnë atyre të mësojnë për yjësitë dhe yjet. Planetet janë ngjyrosur me teknologjinë UV. Fëmijët e vegjël mund ta përdorin lehtësisht. 

Mosha: 2-6 vjeç

Thanks to its movable wheel, children will learn the distances of the planets from the sun and their rotation around the sun by having fun. They will enable them to learn about constellations and stars. Planets are colored with uv technology. Young children can use it easily. 

Age: 2-6 years

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.