Wooden Rainbow - 10 stacks
Wooden Rainbow - 10 stacks
Wooden Rainbow - 10 stacks

Wooden Rainbow - 10 stacks

Regular price€30,00
/
Tax included.

Lodra ylber përbëhet me 10 pjesë  I punuar tërësisht me dorë nga druri i blirit i cili dru është fleksibël dhe rezistent ndaj thyerjes për shkak të strukturës së tij.

Madhësia: 29x14.5x5 cm

FRYMËZON KREATIVITETIN: Kjo lodër është e shkëlqyeshme për kreativitetin, imagjinatën, lojën dhe njohjen e ngjyrave/madhësive/krahasimit. Harkat e ylberit mund të përdoren si urë, tunele, shtretër për kukulla të vogla... lëreni të lirë imagjinatën e fëmijëve tuaj. Poashtu mund të përdoret edhe për dekorim në dhomën e fëmijëve tuaj.

Kjo lodër është tërësisht e punuar me dorë  dhe nuk përmbanë asnjë lëndë të dëmshme. Të gjitha bojërat tona janë me bazë uji, pa erë, të padëmshme për shëndetin e fëmijëve tanë dhe të certifikuara EN71-3.
Lodrat prej druri janë më të forta dhe më të qëndrueshme dhe po ashtu janë shumë të pastra për sa i përket higjienës dhe nuk përmbajnë baktere.
Kur fëmijët tanë luajnë me lodra prej druri, domethënë kur prekin lodrën e drurit, ata perceptojnë temperaturën dhe strukturën e saj.

ENGLISH

10-piece rainbow toy Handmade from linden wood, which is flexible and resistant to breaking due to its structure.

Size:  29x14.5x5 cm


INSPIRES CREATIVITY: This will be great for creativity, imagination, pretend play, and color/size/comparison recognition. Rainbow arches can make bridges, tunnels, bicycles, and beds for small dolls... let your children's imaginations run free. It can also be used for decoration in your children's room.

This toy is entirely handmade and all our paints are water-based, odorless, harmless to our children's health, and EN71-3 certified.
Wooden toys are more durable and stronger than other toys, they also are very clean in terms of hygiene and germs.
When our children play with wooden toys, when they touch the wooden toy, they perceive its temperature and texture.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.