Wooden toolset - Mjete pune nga druri
Wooden toolset - Mjete pune nga druri

Wooden toolset - Mjete pune nga druri

Regular price€20,00
/
Tax included.

Me kompletin e punës të lodrave, fëmijët do të njohin mjetet e riparimit dhe do të luajnë lojëra argëtuese. Mekanikët e rinj tani kanë kompletin e tyre të riparimit ashtu si baballarët e tyre. Kompleti i riparimit të lodrave përfshin çekiç, kaçavidë, sharrë, çelësa dhe madje edhe vizore. Kompleti i riparimit të lodrave përmban gjithsej 6 materiale, më i madhi 20 cm dhe më i vogli 15 cm.
Është një lodër ideale prej druri për fëmijët 18 muajsh+.
Nuk përmban asnjë material plastik. 100% dru organik.

Kompleti i riparimit të lodrave kontribuon në zhvillimin e koordinimit të syve dhe dorës së fëmijëve, aftësive motorike, komunikimit, imagjinatës dhe forcës së muskujve.

ENGLISH:

With the toolset, children get to know the repair tools and make fun games. Young mechanics now have their own repair kit just like their fathers. The toy repair kit requires a hammer, screwdriver, saw, wrenches, and even a ruler. The toy repair kit contains a total of 6 materials, the largest 20 cm and the smallest 15 cm.
It is an ideal wooden toy for children aged 18 months+.
There is no plastic material. 100% organic wood.

The toy repair kit contributes to the response of children's hand-eye coordination, motor skills, imagination, and communication forces.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.