Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1
Jastëk për gjidhënie 3 në 1

Jastëk për gjidhënie 3 në 1

Regular price€30,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Color

Jastëk për gjidhënie i punuar me dorë (slow made)

  • Mund të përdoret për gjidhënie
  • Gjatë shtatzanisë për gjumë më të rehatshëm 
  • Për beben gjatë qëndimit në bark që ti forcohen muskujt e shpindës
  • Pëlhura mbi është me zinxhir dhe mund të pastrohet
  • Madhësia: 80x50cm

Bërë me pëlhurë 100% liri dhe pambuku / organike

Kujdesi: të pastrohet në anën delikate në 20-30 gradë celcius

ENGLISH

Nursing pillow handmade (slow made)

  • Can be used for breastfeeding
  • During pregnancy for more comfortable sleep
  • For the baby while sitting on the belly to strengthen the back muscles
  • The upper fabric is zippered and can be cleaned
  • Size: 80x50cm

Made with 100% linen and cotton / organic fabric
Washing instructions: to be cleaned on the delicate side at 20-30 degrees Celsius

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.