Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli
Sunglasses - Syze Dielli

Sunglasses - Syze Dielli

Regular price€7,00
/
Tax included.

Color

Syze dielli + kuti për syze
•Xhami 400 UV i mbrojtur
• Çertifikuar për mbrojtjen ndërkombëtare
• Mosha 2-6 e përdorimit
•Përputhet me standardet CE
Pjesa e kornizës është plastikë

ENGLISH

Sunglasses + sunglasses box
•400 UV Protected glass
• International protection certified
2-6 age range of use
•Conforms to CE standards
The frame part is plastic polycarbonate.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like