Taupe Dress
Taupe Dress
Taupe Dress

Taupe Dress

Regular price €12,00 Sale price€9,99
/
Tax included.

Size - Madhësia

Fustani nga materiali 100% pambuk është i lehtë për tu veshur dhe mjaft i përshtatshëm. 

Kujdesi: Mos përdorni zbardhues dhe të pastrohet me rroba të ngjyrës së njejtë. Lani max. në 40 gradë. Mos e vendosni në tharëse. 

* fustani i parë në foto

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.