White Evening Dress
White Evening Dress
White Evening Dress
White Evening Dress
White Evening Dress

White Evening Dress

Regular price€23,00
/
Tax included.

Size ∼ Madhësia
  • In stock, ready to ship

Fustani White Evening Dress është perfekt për ditë të shënuara për bukuroshen tuaj. Ditëlindje apo çfarëdo feste, ky fustan mund të kombinohet me pothuajse çdo gjë dhe vajza juaj do të duket tejet elegante dhe e bukur siç është. 

Mosha 1-3 vjeç.

Materiali jashtëm: tyl pambuku

Materiali i brendshëm: astar pambuku. 

English:

The White Evening Dress is perfect for marked days for your beauty. For birthdays or any holiday, this dress can be combined with almost anything and your daughter will look extremely elegant and beautiful as she is.
Age 1-3 years.
Exterior material: cotton netting
Interior material: cotton liner.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like