White Frilled Muslin Bonnet
White Frilled Muslin Bonnet

White Frilled Muslin Bonnet

Regular price€8,00
/
Tax included.

Size

Punuar detajisht me dorë. E bërë nga 100% pambuku muslin organik të cilësisë së lartë ky bonet, është kapela perfekte për beben tuaj. Mosha 0-2 vjeç.

Handmade in Kosovë

ENGLISH

Handmade in details. Made from 100% high-quality organic cotton muslin this bonnet is the perfect hat for your baby. Age 0-2 years.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.